Where we’re from, the birds sing a pretty song, and there’s always music in the air.

Processed with VSCOcam with a6 preset tumblr_inline_mi61jsgToq1qz4rgp

ph / 1 , meg 2, ukjent

 

Klokken er 11:11 og jeg kan ønske meg noe. Jeg vet ikke hva jeg ønsker meg. Og om jeg viste det, kunne jeg ikke sagt det høyt, fordi da ville det ikke kommet i oppfyllelse.

8.10.14
3 Blog, Everyday
_


 1. Milla sier:

  Vakraste jentå eg vett om!!! Håpe det du ønska deg, som du ikje vett om, går i oppfyllelse <3

 2. Milla sier:

  // Først og fremst TUSEN TAKK for den långe og fine kommentaren. Va skikklig kjekt å våkna opp te den *klemifleng*

  Ja det e veldig trist, forstår det ikje eg heller koffår eg blei droppa fra mondieu. Kanskje eg ikje e «fashion» nok, men det e jo andre bloggerar med som ikje e det så nei. Ikje vett eg. Luca seie eg ikje ska ta det personlig men det gjør eg.

  Og tusen takk for at du glede deg på mine vegne ang kunstnerlivet, det sette eg stor pris på. Har så lyst å få te noke i Norge og, men må nok ta på meg tålmodighetshatten. Tror kanskje det e lettare å gjør no sammen med noen her i Norge. SOlo utstillingar virke litt vanskligare å få te syns eg. Håpe du får pusta litt liv i ditt kunstnerliv snart. Har så sykt lyst å se mær fra deg. Nå får eg jo sett litt her inne da, men den bokå som du snakka om så du og J sko laga, den e eg veldig spent på 😉

  Eg håpe og eg passe det, ska ta det i dag, om eksakt ein halvtime, så det blir spennanes 😉

  Høsten e kjempefin. Regnværet som komme med høsten e ikje lika fin, det e eg enige i. Du får mest lyst te å bare sitta inne. For då e regnvær fint. Lyden av regnet mot vinduet e jo magisk. Men ja, det e kje kjekt å bli våt på klær og sko.

  For noen fine ønsker for 2015 du hadde, eg håpe det bringe deg all lykke og masse kjærlighet. Og innredning og pussing opp av leilighet e jo superkjekt så det håpe eg du får begynt på. Det e alltid bra å fornya seg litt 😉

  Lørdag 1 november ska eg tatoverast. Så det e ikje lenge te. Kan ta å melda deg når eg e ferdig så kan me møtast for ein kopp kaffi eller ein kopp te eller no <3

 3. I every time spent my half an hour to read this weblog’s
  posts every day along with a cup of coffee.

Leave a comment
Follow and Like: