Tre buketter blomster og jeg tror jeg vil sove.

Processed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with m5 presetProcessed with VSCOcam with hb1 presetph / iphone

Når dagene er grå som i dag, da er jeg glad for at jeg kjøpte så mange buketter blomster jeg kunne bære i går. En bukett blå blomster jeg ikke vet hva er en gang, men de lukter himmelsk, liljer til stuen og røde roser til kjøkkenet. Dager som denne, da er alt stille og alle kattene ligger å sover i hver sin stol eller seng. Jeg har tatt eierskap på en av mannen sine gamle jeans og gidder ikke gå med bh under den store angora genseren min. Blomstene lyser opp hvert rom og det lukter så godt, og med resten av plantene vi har i leiligheten er alt veldig koslig. To knekkebrød, et glass juice, en stor kopp te, og jeg kan høre klokken fra kjøkkenet.

I dag er det 1. Oktober, og vi har startet en måned med null alkohol og mye fokus på trening. Jeg gruer meg, mest til å trene, er ikke flink på den type rutine, men det skal bli deilig.

Jeg tror jeg vil sove, men jeg vet ikke helt. Ser alt for fristende ut når kattene gjør det. Må drikke opp koppen med te.

1.10.14
2 Blog, Everyday
_


  1. Jeg kan ikke fordra sånne grå dager, samtidig som jeg syns det er deilig om man har en unnskyldning til å gå inne uten bh, og gjøre absolutt ingenting.

Leave a comment
Follow and Like: