Noe jeg har savnet, har begynt å komme tilbake, litt etter litt.

Processed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with c5 presetph / J

 

Det regner, og snør og er kaldt og varmt om hverandre. Mens været endrer seg utenfor vinduet så endrer det seg litt og hjemme hos meg også, hvordan humør og følelser er, hvordan tilstanden i leiligheten er, hva man har ignorert av kreative utløp springer frem, og når mai og våren er her, kanskje den kreative veksten er på samme nivå som bladene på trærne utenfor er.

Etter mye om og men så har jeg satt ned foten og dvaletiden er over. Jeg vil lage og skape ting, jeg vil være nedgravd i prosjekter, jeg vil se mannen skrive så svetten renner og jeg vil sitte med et hav av fotografier rundt meg som er klare for å bli brukt til noe. Jeg har et ønske om at det nye året skal bringe meg mye inspirasjon og kreativitet og vekst innen arbeidet mitt. Av ryddige rom og boende, blir du ryddig i hodet, pleier min mamma å si, så jeg begynner der. Vi skal selge masse ting, og bli kvitt alt ekstra som vi ikke trenger, deretter få orden i bokhyller og sjenker og lage det kreative rommet vi trenger. Når den sfæren er laget, og den er akkuratt perfekt for begge to, da kommer det til å være ark ut av vinduet med lange og vakre historier på, og fotografier tytende ut av pipa. Kanskje ikke så overdrevet, men you get the picture?

Når man har vært uinspirert, eller sagt til seg selv av man er det, da er det sykt vanskelig å komme inn i det igjen. Det er en ting å ta bilder, men det er en annen ting å faktisk lage dem, planlegge, og faktisk ha hode, hjerte og øyet der samtidig. Det er det jeg ønsker og skal gjøre i år. Jeg tror også at det fokuset og kjærligheten for å fotografere har blitt lagt andre steder, eller jeg har prioritert andre ting, og når den du elsker mest sier til deg at du må skjerpe deg og at du må prioritere å gjøre det du elsker, da må man vel bare høre på han, fordi noen ganger vet han hva jeg vil, bedre enn jeg vet selv.

 

15.01.15
4 Blog, Everyday
_


  1. Milla sier:

    Vakre du. Glede meg te å se og hørra mær 😉 Fra både deg og J

  2. Joakim sier:

    Fin som alltid! <3
    Gleder meg til å se nye ting fra deg fremover, du er så flink:D

Leave a comment
Follow and Like: