Morgenen etter den 24. Desember.

seng_1seng_2ph / kjærsten, derfor jeg smiler så fjollete.

 

Det er mange som spør meg hvordan det er å ha bursdag på Julaften, og med en litt tørr latter sier de «det er vel litt kjedelig, eller?». Etter å ha tenkt på det, så må jeg si at jeg liker å ha bursdag på den 24. Det er den eneste bursdagen jeg har, så noe annet vet jeg ikke hvordan er. Dette året spesielt, har vært bra, og det er en utrolig deilig ting å skulle feire Jul og bursdag med bare oss.

Morgenen fylt med telys, kaffe, te, mimosa, juice, prossecco og masse mat og julekaker, bursdagsgaver, kyss og latter. Kvelden fylt av pakker, alt for mye mat og rødvin. Det å planlegge sin egen jul er noe helt annet enn å være hjemme hos mamma. Det er helt fantastisk hos mamma, men befriende og nytt å gjøre alt på egen hånd. Målet vårt var å kose oss og det å ha en avslappet feiring med masse god mat og drikke. Bursdag, mer enn Jul, på et sett.

Iløpet av en liten time var alt på middagsmenyen ferdig og etter en tellerken hver fylt av ovnsbakte grønnsaker, søtpotetmos, grønnkål salat og rødvinsaus, lå vi alle tre utstrakte i hver vår sofa. Den beste gaven jeg fikk var at vi var sammen, alle tre, og at de to jeg liker aller mest i hele verden var sammen med meg for å feire at jeg ble enda et år eldre. Den nest beste gaven var en sølvring fra Tom Wood jeg fikk av kjæresten.

Jeg håper alle har hatt en super Julaften, og får et fint Nyttår! Jeg gleder meg veldig til 2015, og tror at det kommer til å bli et enda bedre år enn det som har vært.

 

26.12.14
4 Blog, Everyday
_


 1. tine katrine sier:

  Lillesøsteren min har bursdag lillejuleaften og syns det er kjempefint. Hun får også mange spørsmål og kommentarer om hvor kjedelig det må være.
  Godt nytt år! Jeg tror også 2015 blir bedre.

 2. Milla sier:

  Gratulera så mye med overstått bursdag. Og vettu, eg fikk alltid spørsmålet «det må vær kjedlig å ha bursdag i fellesferien, eller?». Det e litt ka du gjør det te sjøl. Og herregud så vakker du e. Hils mannen din og kattane dine, håpe dåkkår får et fabelaktig godt nyttår <3

 3. Hannah sier:

  Å herre, du er vakker.

Leave a comment
Follow and Like: