Måten skyggene i nattelyset danser oppover veggene får meg til å smile i søvne

han og katten6han og katten4han og katten7han og katten5han og katten1ph / meg

Lange netter der vi koser med kattene til vi sovner av utmattelse uten å ha skrudd av nattbordslampen. Lyset danser bortover veggene og lyden av biler som kjører forbi blir svakere jo lenger de kjører. Armer og varme hender som holder rundt meg i stillheten av oss fem som prøver å finne roen og å finne frem til søvnen. Katter som sover i fotenden og katter som ligger i vinduet, katter som vil bli holdt rundt og katter som vil ligge mellom oss. Nettene er tiden jeg liker best på døgnet, og måten skyggene danser bortover veggen når lyset treffer dem får meg til å smile i søvne.

29.08.14
5 Blog, Everyday
_


 1. Åh som jeg har lyst på en katt (eller tre)!

 2. nikki sier:

  Så velskrevet! Teksten formidler akkurat «natt-følelsen».

 3. Ole Marius sier:

  Natten er den beste tiden.
  Sykt fint lys.

 4. tine katrine sier:

  så fine bilder og ord <3 katter <3

Leave a comment
Follow and Like: