Jeg vil helst sove på skyer og føle sollyset varme meg.

IMG_8855IMG_8883IMG_8856IMG_8881IMG_8924Ph/ meg og min iphone

 

Jeg elsker skyer, og landskap fra flyvinduer. Jeg har tenkt at jeg burde fly mer, og med det så må jeg reise mer.Det er noe helt spesielt med det å kunne se skyene ovenfra, jeg mener, vi ser jo alltid opp på dem, så er litt fint å kunne se ned på dem en gang i blandt, og ønske at det var mulig å ligge å sove på dem. Jeg har blitt dårlig på å bruke andre kameraer enn mobilen og analoge lummekameraer, og en gang i blandt blir det litt polaroider også. Jeg liker jo å ta bilder med de bra og fine kameraene også, der du får sinnsykt god kvalitet på bildene, men de er så tunge, og jeg glemmer dem og da er det lettere med de små. Jeg tror også jeg foretrekker mobilkamera, fordi det minner meg om analog foto, og det tar jeg mye av, jeg glemmer bare å scanne de. Så nå ligger de strødd ut over leiligheten med alle plantene våre og jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg ønsker meg mye til jul, men jeg tror jeg generelt ønsker meg mer blekk på kroppen, er nesten et år siden sist, og jeg jobber hver dag, så jeg vet ikke når jeg får tid. Jeg liker å jobbe, men jeg liker også å ha fri, og å sove. Havet er også noe uendelig og vakkert, og skummelt, litt sånn som skyene egentlig. Det er fint med snø, spesielt når det er Desember, og jeg prøver å få julestemning, og snøen hjelper med det. Har alltid hatt et bilde av at Jul og Desember og det vi kaller vinter må være hvitt. Det bra med snø er at det ikke er så kaldt, bare glatt.

2.12.14
1 Blog, Everyday
_


  1. Milla sier:

    Herregud så fin du e. Får vondt inni meg. Eg og foretrekke mobilkamera for tiå. Rart. Men eg føle det gir mær den følelsen eg vil bildene ska ha. Kanskje det e fordi det minnes litt om analogt som du seie. Eller kanskje det bare e tilgjengeligheten og at det e så lett å ha med å gjør 🙂

    // ja ikje sant? Konne tenkt meg de på veggen sjøl!!

Leave a comment
Follow and Like: