Jeg lovet å ikke gjøre det, men jeg klarte ikke la være.

t skjorte_1t skjorte_2ph / min kjæreste Joakim

Nå har jeg gått rundt med en halv lang lugg siden November. Den har vært nedenfor øynene en stund, men den er for lang til å ha over pannen, og for kort til å nå bak ørene når den er i midskill. Dette har gjort meg gal, og jeg som går med briller, føler da at den bare er i veien. Jeg hadde lovet kjæresten å ikke være i nærheten av en saks før håret er skulderlangt, men jeg er så forelsket i franske Jeanne Damas og håret hennes at jeg ikke klarte å la være å klippe luggen kort igjen. Den ble litt kortere enn jeg tenkte, men hva forventer jeg, når jeg velger å gjøre det selv?

18.02.15
4 Blog, Everyday
_


  1. Karen Anna sier:

    åh, så sykt fin du er, og du kledde lugg kjempegodt!

  2. Dit hår vokset utroligt meget siden Københavner-turen? :0 Men ja, jeg forstår dig – det er super svært at lade saksen ligge, når håret er i den der irriterende-akward-fase. Jeg fik selv klippet mit hår rigtig kort her i november. Vil gerne have det langt igen, men åhhh – denne her in between længde er modbydelig.

    Ps. nu hvor jeg er i gang. Du er så lille og fin 🙂

Leave a comment
Follow and Like: