Jeg elsker lukten av kulde.

IMG_2150IMG_2234ph / Joakim Heltne

 

Joakim er på besøk frem til Fredag og det er veldig fint å se han igjen, frem til han drar tilbake til London. Vi gikk en tur ute i høstværet å så i noen butikker og snakket en del om alt som har skjedd siden sist vi så hverandre. Det begynner å bli så kaldt og jeg merker jeg vil krype inn i alt jeg eier som er varmt,men høsten er fortsatt fin, og jeg elsker lukten av kulde. Med en fin høst, kommer også fint lys som vi benyttet oss av med å ta et par bilder av hverandre, som jeg ble veldig førnøyd med. Jeg vet at jeg kommer til å gå kledd slik hele høsten, men større og større jakker. Jeg gleder meg.

 

3.09.14
5 Blog, Everyday, Modelling
_


  1. Så utrolig fine bilder, du er så flott! Her i London er det ganske varmt, men høsten kommer nok plutselig snikende.

  2. Milla sier:

    Dessa bildene e så fantastisk fine. Flinke Joakim.

  3. Julia sier:

    At jeg ikke har funnet denne bloggen før nå – så fin du er!

Leave a comment
Follow and Like: