Høsten er sur vind og sol som lurer deg.

Processed with VSCOcam with c2 preset

På torsdag var det så fint vær at det nesten kunne vært sommer igjen. Men bare nesten. Jeg er en frysen person, så når September er her, da tar jeg frem det beige ullskjerfet mitt fra Weekday. Høsten er sur vind og den største luremusen som finnes, så jeg lånte min vintage Katalina jakke (som kjæresten har fått) som jeg kjøpte på Fretex for hundre år siden, gamle Ray ban wayfarer fra 70erne, dressbukser fra Hope, hvit bomulls skjorte fra Bruuns Bazaar (som du ikke kan se, fordi skjerfet gjemmer den). Det var  av en eller annen grunn en sporty dag, så gjennomsiktige hvite sokker fra Monki og hvite Reeboks bodde på føttene mine.

Jeg håper det kommer fler slike høstdager. Jeg er en stor fan av store ullgensere og skjerf kombinert med tynne ytterjakker. Og jeg trenger mer sol!

12.09.15
2 Everyday, What I wear
_


  1. tine katrine sier:

    Jeg håper vi får en varm høst, siden sommeren ikke var så flott. Fine bilder!

  2. Anette sier:

    Ååå, fint skjerf – og antrekk! Sjølv elsker eg hausten (når det ikkje vert FOR kaldt, og for mykje regn, sjølvsagt).

Leave a comment
Follow and Like: