Blå er faktisk den varmeste fargen, om den er mørk og finnes i ull.

klær2klær3ph/ meg

Med alderen tror jeg at jeg har blitt flinkere på mindre impulskjøp og mer gjennomtenkt planlegging av hva jeg ønsker å ha i garderoben min. Mindre crazy farger og dårlige stoffer og mer baseplagg i sort, hvitt, grått og navy. Sort er en farge jeg alltid har følt meg mest hjemme i, og jeg sverget alltid til «heller sort enn navy» før, men det siste året har jeg blitt mer og mer forelsket i mørk blå.

Nå som høsten har kommet så har jeg lett etter plagg i mørke farger og tyngre gensere i ull og strikk, korte og lange stramme skjørt, mer striper og pologensere i alle farger og fasonger. Med tanke på at jeg er en frysepinne så har jeg lært et triks eller to av mamma for å motvirke kalde dager med lag på lag i ull. Etter en liten tur på Fretex for et par dager siden, har jeg nå funnet skjørt et av to og genser en av to som jeg kommer til å leve i, i høst og vinter. Ull og ull og kombinert med et par tynne strømpebukser, chunky sko og store kåper, mye pinstripes og alt i mørk blå.

Pinstripe skjørt/Baum und Pferdgarten Skjørt i ull/Flippa k Stripete genser/Cos Pologenser i ull/United colors of Benetton

31.08.14
3 Blog, Inspiration, Products
_


  1. Eva Penzo sier:

    Også pulsvanter for den frosne…det mener mormora

  2. Merker jeg har blitt flinkere å unngå impulskjøp selv. Skriver lister over hva jeg vil ha/trenger, og kjøper egentlig ikke annet enn det. Merker jeg må ha et par nye ullgensre til vinteren.

  3. Synne sier:

    Marineblå er en nydelig farge! Det føles så bra når man har en garderobe full av både fine og praktiske (og gjerne brukte) plagg som kan kombineres, og jeg gleder meg alltid til å finne frem varmere klær når høsten kommer!

Leave a comment
Follow and Like: