Bader kun med Kamilla.

Processed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with s2 presetProcessed with VSCOcam with b1 presetProcessed with VSCOcam with m5 presetProcessed with VSCOcam with m6 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Litteraturtidsskriftet Kamilla bedde til slippfest for Kamilla&Kroppen på Bislett bad, med øl, (selvfølgelig) bading, tekstopplesing og mange hyggelige folk! Det var varmt og luktet klor og jeg angret hele tiden på at jeg ikke hadde tatt med badetøyet mitt til jobb, og deretter på fest. Dårlig deal, det veier ikke så veldig mye å bære på heller. Etter at klorlukten hadde satt seg i nesen og øllen hadde gått til hodet og lange diskusjoner frem og tilbake om vi skulle bade i undertøy eller ikke, og kjæresten hadde hatt en liten visitt på toalettet for å se hvordan bokser han hadde på seg, var han plutselig i vannet. Det var ingen utvei, jeg ville følt meg utenfor og litt dum om jeg ikke badet, i og med at jeg hadde maret så om det, så ut i basenget bar det, og vi endte opp med å gå hjem med våte truser, hånd i hånd.

 

24.03.15
0 Blog, Everyday
_


Leave a comment
Follow and Like: